Contact details

I will respond you as soon as possible

Thisted Denmark

+(45)

dewiwnielsen@gmail.com

Say hello!

I want to hear what you think. Contact me, let's meet and maybe we can grab a coffee...

  What People say

  «Love to see her works. I am so happy to work with her. She is very talented. Wish the best for her business.»

  «    Min kæreste og jeg fik taget nogen billeder hos Dewi for en måneds tid siden og det var en fornøjelse. Hun er hyggelig at arbejde sammen med og guider gennem processen for at få gode billeder. Hun er kreativ og god til at se de gode sider af rummet hvor hun fotograferer. Billederne vi fik ud af det var vi rigtig glade for og de er rigtig flotte. Endnu engang mange tak Dewi xoxo»

  «Mig og kæresten havde det så hyggeligt under photoshootet, der var en dejlig atmosfære, mest pga at Dewi var så frisk og åben. Hun er fleksibel ift. tid og sted, hvilket gjorde det nemmere for os. Vi kunne rigtig godt lide hendes professionelle måde at være på, hvor hun fanger øjeblikket og prøve forskellige setups. For mig var det vigtigt at bevare mit værdighed under de intime shoots, hvilket jeg virkelig følte mig at jeg havde og som jeg synes at Dewi var rigtig god til. Hun fortæller åbent når hun føler at man bliver træt, så tager man pauser ind imellem og glas vand, jeg synes det var dejligt at der var plads til dette. Hun er god til at afslutte en shoot, når hun føler at billederne er i hus, dette var vi glade for den dag til shootet om vinteren i den Grønlandske natur i Gallakjole. Vi blev bare så glade for de billeder hun sende, og taknemmelig for at hun kunne opfylde vores ønsker. Skulle det blive en anden gang vil vi gerne have hende igen. Tak Dewi»

  Follow me on instagram

  Back to Top
  Follow

  Get the latest posts delivered to your mailbox: