0
Photographers
0
Projects done
0
Cups of coffee
0
Happy clients

Here we are

Nam nisl lectus, consequat in mi at, molestie lacinia sem. Curabitur nisi libero, tincidunt ut sagittis et, pretium eget sapien. In pulvinar posuere facilisis. Maecenas in tortor eget nunc.
 • Jane Robinson

  Founder

  Jane Robinson

  Founder

 • Jonathan Burns

  Founder

  Jonathan Burns

  Founder

 • William Graham

  Photographer

  William Graham

  Photographer

 • Helen Dean

  Editor

  Helen Dean

  Editor

What People say

Integer id scelerisque sapien, vitae fringilla purus. Nullam finibus in augue quis pharetra. Nam aliquet enim vulputate, interdum tellus vel, finibus ligula. Pellentesque velit mi.

«Love to see her works. I am so happy to work with her. She is very talented. Wish the best for her business.»

«    Min kæreste og jeg fik taget nogen billeder hos Dewi for en måneds tid siden og det var en fornøjelse. Hun er hyggelig at arbejde sammen med og guider gennem processen for at få gode billeder. Hun er kreativ og god til at se de gode sider af rummet hvor hun fotograferer. Billederne vi fik ud af det var vi rigtig glade for og de er rigtig flotte. Endnu engang mange tak Dewi xoxo»

«Mig og kæresten havde det så hyggeligt under photoshootet, der var en dejlig atmosfære, mest pga at Dewi var så frisk og åben. Hun er fleksibel ift. tid og sted, hvilket gjorde det nemmere for os. Vi kunne rigtig godt lide hendes professionelle måde at være på, hvor hun fanger øjeblikket og prøve forskellige setups. For mig var det vigtigt at bevare mit værdighed under de intime shoots, hvilket jeg virkelig følte mig at jeg havde og som jeg synes at Dewi var rigtig god til. Hun fortæller åbent når hun føler at man bliver træt, så tager man pauser ind imellem og glas vand, jeg synes det var dejligt at der var plads til dette. Hun er god til at afslutte en shoot, når hun føler at billederne er i hus, dette var vi glade for den dag til shootet om vinteren i den Grønlandske natur i Gallakjole. Vi blev bare så glade for de billeder hun sende, og taknemmelig for at hun kunne opfylde vores ønsker. Skulle det blive en anden gang vil vi gerne have hende igen. Tak Dewi»

 • 75%
  Marketing
  Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum einem.
 • 85%
  Branding
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed.
 • 90%
  Movies
  Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.
 • 100%
  Photography
  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Say hello!

Suspendisse potenti. Pellentesque cursus pulvinar pellentesque. Aenean euismod non lorem at vehicula. Mauris risus massa, hendrerit in blandit eu, placerat nec nulla.

  Follow me on instagram

  Back to Top
  Follow

  Get the latest posts delivered to your mailbox: